mardi 30 juin 2015

Slabeste cu apa

Dieta cu apa nu presupune sa consumi numai apa in toata perioada curei de slabire, ci doar sa bei mai multa apa ca de obicei, dupa anumite . Slabeste cu…apa chioara - Vrei sa scapi de cateva kilograme iar dietele nu te ajuta deloc? Te simti obosita si nu te poti concentra?

Un astfel de regim e reprezentat de Dieta cu apa calda. Ziua trebuie sa inceapa cu un pahar cu apa calda baut pe stomacul gol. Studii facute pe persoane supra ponderale au demonstrat faptul ca apa este cel mai eficient inhibitor.


Dieta cu apa nu este o alta descoperire de ultima ora de la Hollywood. Aceasta este folosita in Japonia si in celelalte tari asiatice inca din cele mai vechi timpuri. Dacă aerul e prea uscat, poţi pune un vas cu puţină apă în apropierea şemineului.


De aceea nu imi pot da cu parerea in legatura cu dieta ta actuala.

Desigur, atunci cand spune “Slabeste cu apa! Un pahar cu apă amestecată cu suc de lămâie are doar de calorii, însă prezintă. Taguri: apa calda cu lamaie, slabire, dieta, detoxifiere, grasimi, imunitate, . Uite cum poti sa scapi de ele cu ajutorul apei calde. Apa calda cu lamaie pare sa fie o solutie miraculoasa pentru a-ti mentine atat sanatatea, cat si silueta.


Apa cu lamaie iti curata sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte in corpul tau.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés