vendredi 7 octobre 2016

Slabeste sanatos fara diete

Cum să slăbeşti fără dietă (Imagine: Hepta). Dieta Volumetrics, creată de Barbara Rolls, medic nutriţionist, promite să te scape de kilogramele în plus fără a te supune la restricţii pe care majoritatea dietelor . Poate ca suna incredibil, insa chiar poti slabi mai bine de jumatate din propria ta greutate intr-un mod sanatos, fara a te chinui cu o dieta . Cum sa slabesti sanatos, fara sa tii dieta! Exista un moment in viata fiecarei femei cand nu mai are incredere in dietele de slabire si pur si . Cum trebuie sa mananci ca sa slabesti o jumatate de kilogram pe zi. Mi se pare o naivitate să iei dieta cuiva și s-o aplici pe tine fără să ți-o.


O dieta pentru scaderea in greutate este o treaba tare complicata. Abtinerea de la mancare este dificila chiar si pentru cei cu multa vointa. Cum poti slabi sanatos, fara sa tii dieta.

Cuvinte cheie: cum sa slabesti, cura de slabire, diete slabit. Incepe un blog despre dieta si un stil de viata sanatos. Tag-uri: dieta, cura de slabire, kilograme in plus, sport,.


De aceea mai jos va prezentam sapte modalitati cu ajutorul carora puteti slabi fara a urma o dieta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés